Сакаш да волонтираш? На право место си!

Волонтирај.мк е директориум на 84 волонтерски организации, со 14 отворени позиции и 157 испратени апликации!

Препорачани позиции за мене

Најави се за да добиваш пресонализирани препораки за волонтерски позиции!

Категории на организации

Што значи да си волонтер?

Дознај за твоите можности, права и обврски како волонтер
Барањето е испратено
Настана грешка при испраќање, обидете се повторно