WE TALK IT

WeTalkIT е непрофитна и волонтерска заедница, составена од девелопери. Aктивностите на заедницата се структурирани во 4 столбови, меѓу кои, промовирање и поддршка, развој на кариерни можности, споделување на знаења и личен напредок на девелопери во Македонија, како и креирање и имплементирање на проекти кои што се од корист за граѓаните на Македонија.

Дознај повеќе на


https://www.facebook.com/WeTalkItMK/

Апликацијата е испратена!
Настана грешка при испраќање, обидете се повторно