Волонтерски Центар Скопје

Невладина младинска организација основана во 2005 година. Главната цел на организацијата е да се овозможат неформални едукативни можности на младите, во различни полиња, на локално и интернационално ниво; да се промовира идеата на волонтерство и да се поврзат млади без разлика на националеност, политички, економски или социјален статус

ЕВС ПРОЕКТ ВО ПОРТУГАЛИЈА

Почеток: 2017-09-01 | Времетраење: 12 месеци

Повик за волонтери на возраст 18 -30год: Едно слободнo место за ЕВС волонтер од Македонија, на долгорочен ЕВС проект во Ароукуеалс, Рио Маиор, Португалија со времетраење од 12 месеци (01.09.2017 - 30.08.2018).

ЕВС ПРОЕКТ ВО ЕСТОНИЈА

Почеток: 2017-10-01 | Времетраење: 9 месеци

Повик за волонтери на возраст 18 -30години, Едно слободнo место за ЕВС волонтер од Македонија, на долгорочен ЕВС проект во Талин, Естонија со времетраење од 9 месеци (01.10.2017 - 01.07.2018)

ЕВС ПРОЕКТ ВО ШПАНИЈА

Почеток: 2017-07-25 | Времетраење: 10 месеци

Повик за волонтери на возраст 18 -30години. - Едно слободнo место за ЕВС волонтер од Македонија, на долгорочен ЕВС проект во Толедо, Шпанија со времетраење од 10 месеци (25.09.2017 - 31,07.2018).

Апликацијата е испратена!
Настана грешка при испраќање, обидете се повторно