Студент ФМ Универзитетско Радио

СТУДЕНТ ФМ 92.9 е радио на Универзитетот „Свети Кирил и Методиј“ од Скопје. Неговата главна цел е да биде медиум за студентите во секоја смисла на зборот – за идните новинари, место за практикување на знаењата стекнати за време на студиите...

Дознај повеќе на


https://www.facebook.com/StudentFM92.9

Апликацијата е испратена!
Настана грешка при испраќање, обидете се повторно