Слободен софтвер Македонија

Слободен софтвер Македонија е непрофитна организација која се занимава со слободен софтвер и слободна култура во Р. Македонија. Слободен софтвер Македонија е посветена на промовирање на слободен софтвер и создавање на свест како за економскиот така и за социо-етичкиот контекст на слободниот софтвер...

Дознај повеќе на


https://slobodensoftver.org.mk

Апликацијата е испратена!
Настана грешка при испраќање, обидете се повторно