Скопје Смог Аларм

Скопје Смог Аларм работи на подигнување на свеста околу здравствените ризици од аерозагадување, инспирирање на народот за преземање на граѓански иницијативи против аерозагадувањето и помагање да ја оставиме земјата во подобра состојба од што ја најдовме!

Организатор за Настани

Помош за организација на разни настани поврзани со Скопје Смог Аларм

Промотер

Помош при промоција и ПР на активности

Графички Дизајнер

Помош при графички дизајн на промотивен материјал за организацијата

Апликацијата е испратена!
Настана грешка при испраќање, обидете се повторно