Ретвитни Оброк

Ентузијасти кои сакаат да готват и споделуваат храна и тоа не само на интернет :) Во соработка со здружението Вистински дела на љубезност, делиме претходно подготвен топол оброк за сиромашни лица и бездомници.

Нема отворени позиции :(
Сепак можеш да ја контактираш организацијата преку следниот линк:

https://www.facebook.com/groups/761014504020194

Апликацијата е испратена!
Настана грешка при испраќање, обидете се повторно