PEOPLE TO PEOPLE INTERNATIONAL

Целтта на People to People International е да се збогати интернационалното разбирање и другарување преку едукативни, културни и хуманитарни активности кои вклучуваат размена на идеи и искуства меѓу луѓе од различни земји и богати култури.

Нема отворени позиции :(
Сепак можеш да ја контактираш организацијата преку следниот линк:

https://www.facebook.com/pg/ptpiskopje

Апликацијата е испратена!
Настана грешка при испраќање, обидете се повторно