ОХО

Здружението за едукација, комуникација и консалтинг ОХО е водечка невладина организација која работи на непрофитни проекти за комуникации, еколошка едукација и консалтинг во Македонија.

Дознај повеќе на


http://www.oxo.org.mk/wp

Апликацијата е испратена!
Настана грешка при испраќање, обидете се повторно