Обезбеди Живот - Велес

Ова е здружение за заштита на животни во, Велес - Македонија.

Нема отворени позиции :(
Сепак можеш да ја контактираш организацијата преку следниот линк:

https://www.facebook.com/pg/Здружение-за-заштита-на-животните-Обезбеди-Живот-Велес-Македонија-184723951561320

Апликацијата е испратена!
Настана грешка при испраќање, обидете се повторно