Ние сме Карпош 4

„Ние сме Карпош 4“ е неформална граѓанска организација која спонтано се појави во летото 2015 г. Организацијата ја сочинуваат жители на Карпош 4 кои беа револтирани од начинот на кој започна постапката за донесување на нов ДУП за општина Карпош.

Нема отворени позиции :(
Сепак можеш да ја контактираш организацијата преку следниот линк:

https://www.facebook.com/%D0%9D%D0%B8%D0%B5-%D1%81%D0%BC%D0%B5-%D0%9A%D0%B0%D1%80%D0%BF%D0%BE%D1%88-4-1480492905592412/

Апликацијата е испратена!
Настана грешка при испраќање, обидете се повторно