Наша Добра Земја

Огледувајќи се на мајките кои се грижат за своите деца, Добра Земја го афирмира концептот на грижа (за човекот, за природата), спротивно на постоечкиот концепт на управување со ресурсите и искористување на природата

Волонтер

Почувствувај го допирот на органската храна и подготви органска кошничка во Добра Земја. п.с. редовните волонтери не ги пуштаме дома со празни раце

Апликацијата е испратена!
Настана грешка при испраќање, обидете се повторно