Младински образовен форум

Младинскииот образовен форум (МОФ) е младинска заедница која што создава простор за дебата, слободно изразување и младински организации кои поддржвуваат активизам, заштитувајќи ги и унапредувајќи ги правата и полисите на младите.

Нема отворени позиции :(
Сепак можеш да ја контактираш организацијата преку следниот линк:

https://www.facebook.com/pg/MOF.edu

Апликацијата е испратена!
Настана грешка при испраќање, обидете се повторно