Младите можат

Младите можат е невладина непрофитна и независна граѓанска организација чија цел е да ги поттикне младите луѓе да земат активно учество во развојот на демократското општество преку промовирање активно граѓанство и младински активизам. Организацијата е формирана од млади луѓе за млади луѓе и функционира на тој принцип.

Дознај повеќе на


https://www.facebook.com/mladite.mozat

Апликацијата е испратена!
Настана грешка при испраќање, обидете се повторно