Младински Брод

Младински Брод е младинска непрофитна организација во студентскиот град на Штип, Северна Македонија. Ние веруваме во моќта на едукацијата како средство за позитивна трансформација на животите на поединците, фамилиите и заедниците.

Дознај повеќе на


https://youthonboard.com.mk/

Апликацијата е испратена!
Настана грешка при испраќање, обидете се повторно