Фондација Метаморфозис

Нашата мисија е да допринесеме до развојот на демократијата и зголемувањето на квалитетот на живот преку иновативно користење и споделба на знаење. Нашите вредности се отвореност, еднаквост и слобода.

Нема отворени позиции :(
Сепак можеш да ја контактираш организацијата преку следниот линк:

http://metamorphosis.org.mk

Апликацијата е испратена!
Настана грешка при испраќање, обидете се повторно