Меѓаши

Првата детска амбасада во светот е основана на 29 Април 1992 година во Скопје, како светска асоцијација и прва регистрирана меѓународна, непрофитна, непартиска и невладина организација во Република Македонија за заштита на правата на детето.

Нема отворени позиции :(
Сепак можеш да ја контактираш организацијата преку следниот линк:

http://www.childrensembassy.org.mk/

Апликацијата е испратена!
Настана грешка при испраќање, обидете се повторно