МакеДокс

Меѓународен фестивал на креативен документарен филм МАКЕДОКС - Фестивалот на креативен документарен филм МакеДокс се одржува во Скопје од 2010 година

Дознај повеќе на


http://makedox.mk/mk/

Апликацијата е испратена!
Настана грешка при испраќање, обидете се повторно