ЛГБТ Јунајтед

Целта на ЛГБТ Јунајтед – Македонија е да го зачува и да го промовира почитувањето на основните човекови права на ЛГБТ популацијата, т.е. овозможување еднаков пристап до здравствените и до другите основни социјални и правни услуги, осигурувајќи еднаквост и вклученост на ЛГБТ популацијата во сите сфери на животот, преку создавање клима на поддршка и средина на толеранција која прифаќа слободи и разновидност.

Дознај повеќе на


http://lgbtunited.org

Апликацијата е испратена!
Настана грешка при испраќање, обидете се повторно