Центар за младински активизам КРИК

Центарот за младинскиот активизам Крик е невладина, непрофитна организација основана од страна на млади луѓе, предводена од млади луѓе и работи за и со младите луѓе. Крик се стреми кон поттикнување на поголема партиципација на младите, младински активизам, да ги охрабри младите луѓе да бидат повеќе вклучени во процесот на креирање политики на локално и на национално ниво.

Дознај повеќе на


http://krik.org.mk/

Апликацијата е испратена!
Настана грешка при испраќање, обидете се повторно