Јава Корисничка Група

Јава Корисничката Група на Македонија е заедница од Јава корисници во Македонија. Нашата цел е остварување комуникација помеѓу Јава професионалци и ентузијасти, размена на идеи, искуства и знаење преку редовни собири и технички конференции.

Нема отворени позиции :(
Сепак можеш да ја контактираш организацијата преку следниот линк:

http://jug.mk

Апликацијата е испратена!
Настана грешка при испраќање, обидете се повторно