Истражувачко друштво на студенти биолози

Истражувачко друштво на студенти биолози (ИДСБ) е младинска истражувачка организација, која се занимава со едукација на студентите и членовите во областа на биологијата како и истражување и изучување на биодиверзитетот на Р. Македонија.

Нема отворени позиции :(
Сепак можеш да ја контактираш организацијата преку следниот линк:

http://www.idsbiolozi.com

Апликацијата е испратена!
Настана грешка при испраќање, обидете се повторно