IMPACT FOUNDATION

Континуирано промовирање на одржлив развој (во областа на зелените економии, одржливиот туризам и иновативните технологии) преку развој на пазарниот систем.

Дознај повеќе на


https://impactfoundation.mk/mk/

Апликацијата е испратена!
Настана грешка при испраќање, обидете се повторно