Го Сакам Водно

Да спречиме уште еден масакaр и тоа најтежок до сега, после сите кули, патишта, градови на Водно. Во име на “подобра иднина за сите” #Je suis Vodno

Дознај повеќе на


https://www.facebook.com/pg/GoSakamVodno/

Апликацијата е испратена!
Настана грешка при испраќање, обидете се повторно