GO GREEN - Биди Зелен

Развиваме и пренесуваме вредности и принципи за одржлив развој и овозможуваме едукација и практични решенија за заштита на животната средина.

Нема отворени позиции :(
Сепак можеш да ја контактираш организацијата преку следниот линк:

http://www.gogreen.mk

Апликацијата е испратена!
Настана грешка при испраќање, обидете се повторно