Гласен Текстилец

Здружение на граѓани кое се залага за унапредување на правата на работниците, првенствено на текстилните, кожарските и чевларските.

Дознај повеќе на


https://glasentekstilec.wordpress.com/

Апликацијата е испратена!
Настана грешка при испраќање, обидете се повторно