Федерација за планинарски спортови на Македонија

ФПСМ е здружение на граѓани и покривна организација на 43 планинарски клубови низ цела РСМ во кои членуваат околу 2000 планинари. Во рамките на ФПСМ има 100-тина планинарски водичи кои волонтерски водат низ планина и 30-тина маркацисти кои ги обележуваат и одржуваат планинарските патеки, повторно на волонтерска основа.

Дознај повеќе на


http://www.fpsm.org.mk/

Апликацијата е испратена!
Настана грешка при испраќање, обидете се повторно