FRIDAYS FOR FUTURE MACEDONIA

Движењето за климатска правда на Грета Тунберг има свои ограноци во Скопје, Битола, Неготино, Кавадарци, Валандово и Тетово. Целта на нашето постоење е да вршиме притисок врз носачите на одлуки да донесат мерки за намалување на емисиите на стакленички гасови кои водат до глобално загревање.

Дознај повеќе на


https://www.facebook.com/fridaysforfuturesk/

Апликацијата е испратена!
Настана грешка при испраќање, обидете се повторно