ESTIEM LG Скопје

ESTIEM е организација за Европски Студенти за Индустриско Инженерство и Менаџмент, кои ги комбинираат технолошките познавања со менаџерските способности. Нашата цел е да се создадат и оддржат врски меѓу студенти ширум Европа како и поддржување на нивниот личен и професионален развој.

Нема отворени позиции :(
Сепак можеш да ја контактираш организацијата преку следниот линк:

https://www.facebook.com/pg/ESTIEM-LG-Skopje-115627348453059

Апликацијата е испратена!
Настана грешка при испраќање, обидете се повторно