Еразмус студентска мрежа

ЕСМ работи на обезбедување помобилна и пофлексибилна образовна политика заради поддршка и развивање на студентската мобилност на сите нивоа и заради овозможување меѓукултурно искуство на оние студенти кои се оневозможени да одат на размена (интернационалнизација дома)

Нема отворени позиции :(
Сепак можеш да ја контактираш организацијата преку следниот линк:

https://www.facebook.com/esnmacedonia

Апликацијата е испратена!
Настана грешка при испраќање, обидете се повторно