ЕМСА – Македонија

Европска медицинска студентска асоцијација на Македонија – Македонија е насочена кон подобрување на здравјето и на квалитетот на здравствената заштита на граѓаните на Македонија, со дејствување за поголема интеракција и за споделување знаења меѓу македонските и европските студенти по медицина.

Дознај повеќе на


https://www.facebook.com/EMSAMacedonia

Апликацијата е испратена!
Настана грешка при испраќање, обидете се повторно