ЕЛСА

Редовните активности на ЕЛСА вклучуваат: организирање тренинзи и обуки, институционални посети, натпревари во пишување есеи, студентска размена...

Нема отворени позиции :(
Сепак можеш да ја контактираш организацијата преку следниот линк:

https://www.facebook.com/EuropeanLawStudentsAssociationRepublicOfMacedonia

Апликацијата е испратена!
Настана грешка при испраќање, обидете се повторно