ЕКО–ЛОГИК

ЕКО–ЛОГИК е организација посветена на заштитата и унапредувањето на животната средина, на промовирање современи еколошки практики, како и на следење и промовирање на принципот на одржливост.

Нема отворени позиции :(
Сепак можеш да ја контактираш организацијата преку следниот линк:

https://www.facebook.com/EcoLogic.mk

Апликацијата е испратена!
Настана грешка при испраќање, обидете се повторно