Еко Герила

Зачувување на средината е еден од главните предизвици на човештвото во 21от век. Тетово во последните неколку години е еден од најзагадените градови во Европа каде што аерозагадувањето има достигнато и до 20 пати над дозволеното.

Нема отворени позиции :(
Сепак можеш да ја контактираш организацијата преку следниот линк:

http://ecoguerilla.mk/

Апликацијата е испратена!
Настана грешка при испраќање, обидете се повторно