Вистински Дела на Љубезност

Ние како неформална група од 10 членови во рамките на НВО "Поглед кон вистината", во септември 2013 година, започнавме со реализација на постојан проект "Вистински Дела На Љубезност".

Дознај повеќе на


https://www.facebook.com/ljubeznost

Апликацијата е испратена!
Настана грешка при испраќање, обидете се повторно