Во Одбрана на Дебар Маало

Ние, потомците на дебарчаните кои во потрага по парче леб ја изградија оваа населба и се населија во Скопје по првата светска војна и сограѓани од други краеви на Македонија и Скопје кои се населија во Дебар маало кажуваме СТОП на ова насилство!

Нема отворени позиции :(
Сепак можеш да ја контактираш организацијата преку следниот линк:

https://www.facebook.com/pg/VoOdbranaNaDebarMaalo

Апликацијата е испратена!
Настана грешка при испраќање, обидете се повторно