CRE8IVE8

Криејтив ејт се залага за поголема видео и медиумска писменост меѓу младите и меѓу невладините организации заради користење на медиумите како средство за изразување, за застапување и за општествен (социјален, економски, еколошки) напредок.

Дознај повеќе на


https://www.facebook.com/Cre8ive8

Апликацијата е испратена!
Настана грешка при испраќање, обидете се повторно