Центар за Интеркултурен Дијалог

Мисијата на Центарот за Интеркултурен Дијалог (CID) е да се промовира и поддржи меѓукултурно разбирање и соработка, мир и солирадност преку активно учество на младите во општеството, и посебно преку волонтество на локално и интернационално ниво.

Дознај повеќе на


http://cid.mk

Апликацијата е испратена!
Настана грешка при испраќање, обидете се повторно