Буден Театар

Буден Театар е независен театарски колектив базиран во Скопје, Македонија, основан во 2008 година. Главниот фокус на Буден Театар е зацврстување на развојот и растот на локланата независна театарска сцена, и стимулирање на меѓукултурална размена.

Дознај повеќе на


http://budenteatar.org/

Апликацијата е испратена!
Настана грешка при испраќање, обидете се повторно