БЕСТ Скопје

Борд на Европски Студенти по Технологија, е интернационална непрофитна и неполитичка студентска организација, организирана и водена целосно од студенти. БЕСТ ги поврзува студентите од 96 технички универзитети во 33 земји во мрежа која е одржувана преку голем број на заеднички проекти, интереси и пријателства.

Редовен Член

Во БЕСТ Скопје може да волонтираат сите редовни студенти при Државниот Универзитет “Kирил и Методиј” што сакаат да се надоградат себе си во многу различни и нови полиња.За да се зачлените во БЕСТ Скопје, сѐ што треба да направите да напишете краток мејл и да не известите дека сте заинтересирани за волонтирање. Веднаш потоа ќе ве контактираме и ќе ве известиме каде можете да дојдете и веднаш да се вклучите.

Апликацијата е испратена!
Настана грешка при испраќање, обидете се повторно