Асоцијација на студенти по социјална работа

Асоцијацијата на студенти по социјална работа постои за да ги застапува интересите, правата и слободите и за отварање на нови можности на студентите по социјална работа и социјална политика. Мисијата на „АССР“ е овозможување на студентите да се активираат, да се стекнат со нови знаења и искуства кои ќе овозможат полесно вработување или самостојно покревање на нови граѓански иницијативи кои ќе бидат од добротворен, образовен или културен карактер.

Дознај повеќе на


https://www.facebook.com/assrmk/

Апликацијата е испратена!
Настана грешка при испраќање, обидете се повторно