ANIMA MUNDI

Здружението за заштита на животните „АНИМА МУНДИ“ е здружение на граѓани создадено за да иницира заложба и јавна борба против секаков вид злоупотреба и искористување на животните од страна на човекот.

Нема отворени позиции :(
Сепак можеш да ја контактираш организацијата преку следниот линк:

http://www.e-animamundi.mk

Апликацијата е испратена!
Настана грешка при испраќање, обидете се повторно