Анималиа

Организација чија главна цел е подигнување на свеста за правата на животните и грижа за нивната благосостојба. Организација која се залага за заштита на животните, која поттикнува вдомување на бездомните животни и иницира јавна активност.

Нема отворени позиции :(
Сепак можеш да ја контактираш организацијата преку следниот линк:

https://www.facebook.com/pg/AnimaliaOhrid

Апликацијата е испратена!
Настана грешка при испраќање, обидете се повторно