AIESEC Македонија

AIESEC e глобална, невладина, независна, непрофитна и младинска организација предводена од студенти која преку решавање на светските проблеми се стреми да го развие лидерскиот потенцијал кај младите преку волонтерски и професионални пракси достапни во 126 земји и територии.

Дознај повеќе на


http://www.aiesec.org.mk

Апликацијата е испратена!
Настана грешка при испраќање, обидете се повторно