AEGEE – Скопје

AEGEE ја промовира обединета Европа. Се стреми за интернационална соработка, комуникација и интеграција меѓу студенти, како и создавање на отворена и толерантна заедница.

Редовен Член

АЕГЕЕ организира конференции, семинари, тренинзи на секакви теми, а централните годишни настани се летните универзитети. Се одржуваат со цел запознавање на јазикот на една земја, нејзината култура, начинот на живот, обичаите, историјата и сл.

За да станете член треба да бидете на возраст од 18-35 години и да бидете мотивирани за тимска работа. Годишна чланарина е 600 денари и притоа добивате свој личен профил во форумот и можете да се приклучите во сите активности на локално и Европско ниво.

Апликацијата е испратена!
Настана грешка при испраќање, обидете се повторно