615 Асоцијација

Не ја конзумирај културата, КРЕИРАЈ НОВА е мотото на нашето здружение. Отворено е за сите индивидуалци и групи кои преферираат да прават креативни “ментални” вежби, за сите кои сакаат да се изразат преку било која уметничка форма.

Нема отворени позиции :(
Сепак можеш да ја контактираш организацијата преку следниот линк:

http://615asocijacija.org/

Апликацијата е испратена!
Настана грешка при испраќање, обидете се повторно